Dutch Designers >

Cathelijne Lania

Everything about
Cathelijne Lania

Van koffie naar sieraden

Cathelijne Lania heeft een goed betaalde baan als Marketeer voor een Nederlands Koffie merk als ze besluit het roer drastisch om te gooien en iets totaal anders besluit te willen in haar leven. Ze vindt het tijd voor verandering en wil mensen helpen. Ze vliegt in haar eentje naar Nepal om daar een project sieraden maken op te zetten.


Zilveren sieraden uit Nepal

Doordat ze eerder vrijwilligerswerk heeft gedaan in Nepal kent ze de werkwijze in het land. Hier ontmoet ze ook een oude kennis, een eigenaar van een kleine fairtrade zilverfabriek, met wie ze rond de tafel gaat zitten en haar ideeën probeert te verwezenlijken. Samen met de zilversmeden creëert Cathelijne verschillende unieke sieraden. Met een koffer vol armbanden, kettingen en oorbellen vertrekt Cathelijne vervolgens weer naar Nederland om de sieraden hier op de markt te brengen. En met succes!


A Beautiful Story zilveren sieraden

Cathelijne noemt haar bedrijfje A Beautiful Story, naar het verhaal wat er achter het maken van de sieraden schuil gaat. Het verkopen in Nederland begint op de simpele manier: rechtstreeks vanuit de koffer. Inmiddels is A Beautiful Story een groot succes en enkele van haar sieraden zijn nu in onze webshop te koop. Onder haar klantenbestand mag Cathelijne onder andere Royal Delft rekenen. Hiermee bracht ze de ‘Lucky’ serie op de markt; zilveren sieraden ingelegd met Delfts Blauwe scherven.

There are no products matching the selection.