Brands >

Onderstroom

Everything about
Onderstroom

Platform


Onderstroom Design is een design platform dat beginnende talentvolle Nederlandse designers ondersteunt. Onderstroom Design biedt steun door het helpen realiseren van eerste ontwerpen en het vestigen van een naam op de design markt. De designs zijn door de beginnende ontwerpers uniek en betaalbaar.    


Het team van Onderstroom Design


Oprichter van Onderstroom Design is Elmo Diederiks. Na een opleiding Industrieel Design aan de TU Delft begon Elmo aan een carrière in de marketing en business creation, maar kwam er achter dat zijn hart toch lag bij product design. Hij besloot een nieuwe weg in te slaan door een eigen onderneming te starten en jong talent een kans te geven. Zo ontstond Onderstroom Design in 2013. Naast Elmo werken er nog zes gepassioneerde mensen in het Onderstroom Design team   


Unieke designs


Onderstroom Design werkt via crowdfunding. Hierdoor krijgen designs die net even anders zijn en niet passen tussen de huidige trends van de hedendaagse designwereld toch een kans om in productie te komen. Mede door de crowdfunding blijven de designs betaalbaar en uniek.    


3D geprinte lampen


In ons assortiment vind je verschillende Dutch design lampen afkomstig van het Onderstroom Design platform. Deze lampen zijn tot stand gekomen via het gebruik van 3D printers en ontworpen door talentvolle designers.