Brands >

Holland Design&Gifts

Everything about
Holland Design&Gifts

Dutch design accessoires voor in huis en voor jou

Woonaccessoires, mode accessoires en sieraden, voor jezelf of als cadeau. Typisch Nederlands: het design of de inspiratie door Delfts Blauw, grachtenpanden of oude meesters als Vermeer, Van Gogh of Bosch. Steeds iets nieuws en altijd bijzonder. Je vindt het bij Holland Design & Gifts, jouw webshop voor Dutch design, accessoires en een origineel cadeau.

Inspiratie en woonaccessoires van Dutch designers

Originele Dutch design lampen, wanddecoratie of servies. Een bijzondere vaas, klok, spiegel en kandelaar in één of kapstok voor je interieur. Allemaal ontworpen door bekende of minder bekende Nederlandse ontwerpers. Van de nieuwste items van de Dutch Design Week, populair Blond Amsterdam, frisse ontwerpen van PUIK Art tot design klassiekers als de Lucy kandelaar van Marcel Wanders, de Lotek lamp van Benno Premsela en Fruit on Wheels van Arnout Visser.

Mode accessoires en sieraden

Eigentijdse tassen en sjaals met karakteristieke grachtenpanden, de kaart van Nederland en motieven uit oude meesterwerken. Even mooie als betaalbare design horloges en sieraden van Clic Creations, Corina Rietveld, Martine Viergever, Yvonne Döpp en David Derksen. Kijk zelf maar.

Een origineel cadeau met een Nederlands tintje

Bij ons kun je terecht voor originele cadeaus van Dutch designers, die je niet vaak tegen komt: o.a. sjaals, tassen, servies uit de collecties van het Rijksmuseum en het van Gogh Museum. Een bijzondere vaas van Cor Unum, een design schaal van Pols Potten, fraaie kandelaars van Functionals, of Frederik Roijé. Voor een cadeau voor haar of een cadeau voor hem; een cadeau idee voor Moederdag, cadeautips voor Vaderdag en inspiratie voor een verjaardagscadeau.