Brands >

Happy Whatever

Everything about
Happy Whatever

Happy Whatever zegt het al: van harte gefeliciteerd met iets!

Je hoeft niet jarig te zijn om een kaart of een cadeau te ontvangen. Er zijn genoeg andere momenten waarop je iemand een hart onder de riem kunt steken of kunt laten weten dat je van ze houdt. Dat vindt Nederlands ontwerpster Irene Nes. Een beetje positiviteit, een handreiking, een groet, een compliment, een felicitatie, gewoon een teken van waardering doet zoveel goed voor iemands humeur en zelfvertrouwen. Waarom dan niet vaker even laten weten dat je aan iemand denkt?!

Wenskaarten en cadeaus met een persoonlijk tintje

Een groet, een compliment of een felicitatie is natuurlijk snel en gemakkelijk via whats app, facebook of the mail te versturen, maar dat blijkt toch door de ontvanger als minder persoonlijk ervaren te worden. Met haar passie voor creatie, knutselen en haar hang naar perfectie ontwikkelde Irene wenskaarten van papier, die zich eenvoudig laten vouwen tot prachtige kokers. Plaats zo'n koker over een glazen fles of een glazen pot en 'voila' je hebt een prachtige persoonlijke vaas gemaakt.

Een kunstwerkje als souvenir

Kaarten en groeten gaan vaak de hele wereld over. En met zo'n bijzondere wenskaart als deze 'Happy Hugs' van Happy Whatever blijft het niet alleen bij een groet. Net als iedere wenskaart wordt hij regelmatig op een prikbord of boven het bed gehangen, maar de Happy Hugs wenskaart wordt zelfs als souvenir bewaard en regelmatig als vaas gebruikt voor een nieuwe bos bloemen.

Eenvoudig te vouwen tot vaas!

Deze wenskaarten Happy Hugs van Happy Whatever zijn eenvoudig te vouwen tot vaas. Bij iedere wenskaart ontvang je een envelop en een kaartje met de instructies. Wil je een filmpje zien van hoe je de vaas vouwt? Je kunt de instructies gemakkelijk volgen op YouTube.

There are no products matching the selection.