Iris Nijenhuis

Iris Nijenhuis ist ein Amsterdam basierten Designer mit einer Leidenschaft für Laserschneiden und ein breites Interesse an experimentellen Formen und Strukturen.

> Lesen Sie mehr

The Maxi’s oorbellen 3,5x5cm
Skulls Softshell

The Maxi’s zijn subtiele en elegante oorbellen gemaakt van laser gesneden stukjes kunstleer. Een ontwerp van designer Iris Nijenhuis. Stijlvol, lichtgewicht, comfortabel om te dragen en verkrijgbaar in verschillende uni- en multi- colours. Steel de show met zulke leuke oorbellen Skulls Softshell of origineel cadeau.
Menge

Verfügbarkeit: Auf Lager

Preis
44,50 €
 •  Vor 21.00 Uhr bestellt, übermorgen nach DE geliefert
 •  1000+ Dutch Designs, für Sie oder jemand anderes
 •  14 Tage Bedenkzeit, entspannt beurteilen

Bewaren

Beschreibung

The Maxi’s oorbellen

Subtiele en elegante oorbellen gemaakt van laser gesneden stukjes kunstleer. Stijlvol, lichtgewicht en comfortabel om te dragen, ontworpen door designer Iris Nijenhuis uit Amsterdam. Beschikbaar in uni- en multi colour. Elk stukje van de puzzel in de Maxi’s oorbellen kan worden vervangen en er is een kosteloze reparatie garantie van 1 jaar. Trakteer jezelf of een vriendin op zulke mooie oorbellen!

Over Iris Nijenhuis

Een Amsterdamse ontwerper met een passie voor lasersnijden en een brede interesse in experimentele vormen en structuren. Door te experimenteren met lasersnijden ontwikkelde ze een techniek waarin de stof wordt gesneden in kleine puzzelstukjes die de basis van het ontwerpproces vormen. Door het handmatig combineren van de puzzelstukjes, maakt Iris inspirerende vormen en structuren voor sieraden en andere producten.

Dutch design sieraden gemaakt van …

Op beurzen zeggen bezoekers: Hé, sieraden van leer... Close call, maar in feite... is het geen leer:). Dus als het geen dierenhuid is, wat is het dan wel? Iris maakt gebruik van allerlei soorten textiel zoals scuba, neopreen en de beste kwaliteiten van kunstleder - ook tweedehands. En aangezien de kleine puzzelstukjes digitaal zeer efficiënt geplaatst worden op het laserbed, is er vrijwel geen afval.

En hoe is het allemaal zo gekomen?

Nadat Iris was afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute, benaderde MOTI (Museum van het beeld) haar en 9 andere ontwerpers om een innovatief werkstuk te creëren met visie op toekomst van mode. Iris Nijenhuis versneed het leer van een oude Chesterfield fauteuil in honderden kleine en een paar grotere stukken met behulp van een lasersnijder. Alle 1400 stukken stelde ze samen tot één groot meester stuk. Een geweldige techniek voor het hergebruik van textiel en leder: als je jas of stoel verveelt, snijd deze in puzzelstukjes en creëer nieuwe kleding en accessoires.

Produktspezifikationen
Designer :Iris Nijenhuis
Design

:The maxi's oorbellen Skulls

Kleuren

:Multi colours

Materiaal :Softshell
Afmetingen

:5cm hoog (incl. sluiting) x 3,5cm breed

Sluiting

:Silver plated klapsluiting

Onderhoud :Wasbaar met de hand
Versand-service
 • Lieferung in den Niederlanden, Deutschland und Belgien
 • Fester Paketpreis € 4,95 NL, € 7,95 BE/DE
 • Umschlag NL (busstuk) € 2,95
 • Vor 21:00 Uhr bestellt, am nächsten Werktag in den Niederlanden geliefert
 • Vor 21:00 Uhr bestellt, übermorgen in Deutschland und Belgien geliefert
 • Internationale Lieferung
 • Der Preis hängt von Gewicht und Zielort ab
 • Die Versandkosten für Ihre Bestellung können Sie jederzeit vor dem Bezahlen in Bestellübersicht einsehen
 • Lieferung je nach Bestimmungsort in 2 bis 14 Tagen
 • Siehe für weitere Lieferinformationen 'liefern'

Bewaren

Erzählen Sie anderen

The Maxi’s oorbellen van Iris Nijenhuis - Skulls Softshell