Marke >

Nobèljo

Everything about
Nobèljo

Geometrische sieraden


Het Dutch Design sieraden label dat geometrische basisvormen als basis heeft. De cirkel, driehoek, rechthoek en de navette (een slijpvorm voor een diamant) vind je terug in de ontwerpen van edelsmid en sieraden ontwerpster Joke Kuiper-de Kock.


Ambachtelijke Dutch design sieraden


Alle sieraden, of het nu om een collier, ketting, armband of om oorbellen gaat. Ze worden allemaal ontworpen en ambachtelijk met de hand gesmeed in het eigen atelier in Nederland.


Een ode aan Mondriaan en Dutch Design


Pronkstukken van de sieraden collectie van Nobèljo zijn de armband, oorbellen en het collier geïnspireerd op de stijl van Piet Mondriaan. De typische strakke vlakken in de bekende Mondriaan kleuren rood, geel en blauw heeft Joke toegevoegd en verwerkt in zilveren sieraden. Daarmee zijn de armband, het collier en de oorbellen zowel duidelijk herkenbaar als de stijl van Mondriaan en als de stijl van Nobèljo. Een krachtig staaltje Dutch design en ambachtswerk dat echte juweeltjes op heeft geleverd.


Experimenteel en innovatief Dutch Design


Behalve de sieraden collectie 'een knipoog naar Mondriaan' ontwerpt Joke ook experimentele en innovatieve sieraden. De innovatieve aspecten van Dutch Design vind je terug in haar collecties Jobels en Dotted Date. In de Dotted Date sieraden is in code een datum aangebracht. Jobels zijn losse schakels waarmee je zelf de lengte en samenstelling van je collier of armband kunt bepalen.