Cre8

Cre8: Cre-eight or Create! Cre8 is an urban fabrication. 3D and laser!

> Read more
Sale >

Design hanglamp Betty van CRE8 bestel je bij hollanddesignandgifts.com/nl/

 • Design hanglamp Betty van CRE8 - mooi als duo boven tafel
 • Design hanglamp Betty van CRE8 geeft een mooi lichtspel
 • Design lamp Betty van CRE8 - laser gesneden hanglamp uit MDF

Hanglamp Betty
van Cre8

Wie van bijzonder Dutch design houdt, weet wel raad met de 3 dimensionale hanglamp Betty van ontwerper Jurre Groenenboom. Deze CRE8 lamp vormt een even stijlvolle als bijzondere sfeerverlichting. De kegelvormige opbouw van horizontale en verticale lamellen zorgt voor een prachtig samenspel van gebroken licht en schaduwpatronen. Het compacte formaat en unieke materiaalgebruik zorgen dat de Betty Hanglamp zowel een eyecatcher als subtiele lichtbron vormt.
Quantity

Availability: In stock

Price
€98.00
 •  Worldwide delivery, within a week
 •  1000+ Dutch Designs, for yourself or as a gift
 •  14 days return period, no questions asked

Bewaren

Bewaren

Description

Sfeervolle design Hanglamp Betty

Hanglamp Betty van social venture CRE8 is ontworpen door Jurre Groenenboom. Deze design lamp is helemaal opgebouwd uit lamellen van 3 mm dik berken multiplex. De kegelvormige en cirkelvormige schijven vormen samen vensters in een 3 dimensionale hanglamp. Wanneer deze sfeerverlichting aan het plafond van de kamer hangt, biedt de lichtbron een sfeervol schaduwspel op de muren. De horizontale en verticale lamellen van de Betty lamp zijn lasergesneden en passen daardoor zeer nauwkeurig in elkaar. De lamp kun je dan ook zonder lijm of schroeven assembleren. Wil je de lamp een persoonlijk tintje meegeven, spuit dan de lamellen in een kleur naar keuze.

CRE8 en drijvende kracht Jurre Groenenboom

CRE8 is een sociale werkplaats uit Amsterdam, opgericht door Industrieel Ontwerper Jurre Groenenboom. Dit bedrijf wil zowel opdrachtgevers, afnemers als Amsterdamse jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt samenbrengen. Via een leerwerktraject met digitale productietechnieken als 3D-printen en lasersnijden vergroten ze het creatieve potentieel van jongeren met een achterstandspositie. Jurre Groenenboom studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en werkte o.a. bij Hema en als freelancer. Met zijn Hanglamp Betty biedt hij een prachtig ontwerp en uitgangspunt voor het leerproces. Bij de aankoop van een CRE8 lamp is een keurmerk bijgevoegd. Daarmee kun je online ontdekken wie de trotse maker is van jouw lamp!

3 Dimensionaal ontwerp

De Betty sfeerverlichting heeft een doorsnede van 18 cm en is 30 cm hoog. Door dit compacte formaat kun je de hanglamp zowel alleen als in een combinatie van lampen bij elkaar hangen. Dankzij het gebruik van berken multiplex is de lampenkap van deze hanglamp zeer nauwkeurig uitgesneden waardoor de onderdelen mooi strak in elkaar schuiven. Het zwarte brandlijntje rondom de lamellen geeft een bijzonder effect. Houd echter rekening met een minimale afstand van 15 mm tussen de lichtbron en de lampenkap. Ook raden we het gebruik van speciale lampen – zoals halogeen of 12 V-lampen – af omdat deze erg heet worden. De Betty lamp CRE8 van Jurre Groenenboom is geschikt voor een gewone lamp met E27 fitting. De 3 dimensionale kegel wordt compleet geleverd met een snoer met fitting. Alleen nog even bevestigen en een lampje er in draaien.

Product specifications
Merk :CRE8
Designer :Jurre Groenenboom
Kleur

:Naturel | Lichtbruin

Materiaal :Berken multiplex
Formaat :18 x 30 cm (ø x h)
Fitting :E27
Snoerlengte :2 meter 
Bijzonderheid :Laser gesneden
Ongeschikt :Voor gloeilamp en halogeenlamp
Levering :Bouwpakket
Exclusief :Lichtbron
Shipping Service
 • Delivery in the Netherlands, Germany and Belgium
 • Fixed package rate € 4,95 NL, € 7,95 BE/DE
 • Envelope NL (busstuk) € 2,95
 • Ordered before 21:00 delivered the next working day in NL
 • Ordered before 21:00, delivery after 2 working days in GE and BE
 • International Delivery
 • Rate depends on weight and destination
 • You can always see the delivery costs for your order in your order overview before you pay
 • Delivery depending on destination in 2 to 14 days
 • See for more delivery information 'delivery'

Bewaren

Tell Others

Cre8 hanglamp Betty